Nyheter

SV | EN
Bästa aktieägare,

TargetEveryOne har nu 14 kunder på den holländska marknaden. Den senaste kunden är TECAR International Trade, en intresseorganisation inom bilindustrin aktiv i tolv länder och med över 11 000 medlemmar.

TargetEveryOne fortsätter att expandera både på den holländska och tyska marknaden. Den senaste kunden, TECAR International Trade, betalar en återkommande månads-och användaravgift. TargetEveryOne har under de senaste månaderna fått in en rad kunder i Holland som Viking skridskor, Bluekens Volvo Truck & Bus och fotbollsklubben FC Eindhoven.

"Vi har varit verksamma på den holländska marknaden i cirka ett år och ser att TargetEveryOnes tjänst är mycket efterfrågade. Vi kan nå många olika typer av kunder och det är inte en fråga om vi kan sälja, utan snarare vem ska vi välja att sälja till", säger Dolf Rooijakkers, ansvarig för TargetEveryOnes försäljning i Holland.

"Vi är mycket glada över att se hur vår kundbas växer i Holland inom olika branscher och hur våra tjänster har hjälpt dem att stärka sina kundrelationer. Marknaden svarar bra på dessa nya metoder via mobilen och det är glädjande att se en tillströmning av nya kunder. ", säger TargetEveryOnes VD, Christoffer Andersson.

Om TECAR International Trade GmBH 
TECAR International Trade grundades 1992 av de ledande nationella inköpsgrupperna för biltillbehör i Europa. År 2014 hade TECAR International Trade en omsättning på 730 miljoner EURO. Huvudkontoret ligger i Norderstedt i Tyskland. Bolaget är bland de största internationella alliansen av nationella inköpscentraler. De har tillhörande varumärkesrelaterade bilhandlare och serviceverksamheter i Europa och Nordamerika.

Stockholm 2015-09-16

För mer information, kontakta:
Christoffer Andersson, VD. Christoffer@targeteveryone.com
Richard Anell, VP Affärsutveckling och strategi. Richard@targeteveryone.com

Om TargetEveryOne
TargetEveryOne hjälper företag bygga bättre mobila kundrelationer och öka försäljningen med en användarvänlig och effektiv molntjänst för mobil marknadsföring. Bolaget, noterat på Nasdaq First North Sweden, startade i den nordiska mobila entreprenörsmiljön och har nu kunder och partners i över 85 länder.

2016-02-19

Det har varit en intensiv vecka med god progress i affärer och vi har publicerat vår
bokslutskommuniké, januari - december 2015.

2015-11-16

Idag släpper vi det andra pressmeddelandet på kort tid med kunder som börjat skicka större volymer av kundkommunikation med oss.

2015-11-05

Det känns nästan som att vakna upp med ett helt nytt bolag jämfört med där vi var för ett år sedan.

2015-10-26

Dotterbolaget ViaNett ingår treårigt avtal värt 12 MNOK

2015-10-20

ViaNett-förvärvet och våra nya affärer tar TargetEveryOne till en ny nivå av omsättning och styrka. För att finansiera förvärvet och expansionen framöver bjuder vi in befintliga och nya ägare till företrädesemission. Teckningsperioden är mellan 5 - 19 november 2015, kort efter offentliggörandet av rapporten för tredje kvartalet för det konsoliderade bolaget.

2015-09-28

TargetEveryOne slutför ViaNett förvärvet och tar in 15,7 MSEK genom garanterad emisssion till kursen 5 SEK.

2015-09-16

TargetEveryOne har nu 14 kunder på den holländska marknaden. Den senaste kunden är TECAR International Trade, en intresseorganisation inom bilindustrin aktiv i tolv länder och med över 11 000 medlemmar.

2015-08-20

I rapporten för andra kvartalet tar vi ett stort steg framåt och redovisar ökad omsättning samt högre bruttomarginal.

2015-07-03

Idag publicerade BeQuoted en artikel om TargetEveryOnes förvärv, värdering samt om jämförelsebolag. Läs vidare nedan.

2015-07-01

Bästa aktieägare,

Motiv till TargetEveryOnes förvärv av majoritetspost i ViaNett

1
2
3

Prenumerera

Pressmeddelanden och rapporter via E-post

Kort om tjänsten

Login